FREE LANCE MUA (EMMA D'IMAN)

FREE LANCE MUA (EMMA D'IMAN)

MAKE UP PRODUK

MAKE UP PRODUK

shining likes my eyes

shining likes my eyes
INGIN MENGGUNAKAN KHIDMAT MAKE UP DI
D'IMAN BRIDAL COUTURE??
HUBUNGI NOMBOR DI BAWAH
017-2994707 / 017-6015645
DINNER
FUNCTION
WEEDING
NIKAH
PERTUNANGAN
PHOTO SHOOT
emarinasukaime@yahoo.com / makeoverurself@yahoo.com

PENGEDAR SAH PRODUK ALPHA LIPID SDII DAN ALPHA LIPID LIFE LINE

PENGEDAR SAH PRODUK ALPHA LIPID SDII DAN ALPHA LIPID LIFE LINE

Friday, April 20, 2012

MAKEUP DINNER RETRO KPDNKK






Make up Retro Penguatkuasa KPDNKK...

Alhamdulillah, walaupun emma makeup dalam masa yang terkejar-kejar dan amat singkat, harap diorang suka dgn hasil tangan emma, tema adalah malam retro..kepada yang berminat nak menggunakan khidmat make up dinner, boleh hubungi emma segera, buat masa ini promotion rm70 sahaja...

Saturday, April 14, 2012

MAKE UP NIKAH FAIZAH ( PUTRAJAYA)







Tq so much to Faizah kerana mempercayai emma untuk menata rias diri beliau...sebelum ini faizah juga pernah mengambil khidmat emma untuk majlis pertunangan beliau...untuk tempahan boleh hubungi : 017 299 4707..

Thursday, April 12, 2012

PROMOTION FUNCTION/DINNER MAKE UP

Assalamualaikum kepada semua....sempena bulan April dan Mei ini, D'iman Bridal Couture akan memberikan harga promosi kepada customer2 yang ingin mendapatkan service make up untuk dinner dan function...cuma rm70 sahaja anda akan tampak anggun dan menawan.   ..jadi tunggu apa lagi, sila booked cepat2 sementara waktu masih ada....(harga promotion hanya di d'iman bridal couture)

Tuesday, April 10, 2012

MAKE UP AINI BERTUNANG ( PUCHONG)





Sekali pandang macam najwa latif kan..hehe...ape2 pun terima kasih diucapkan kepada Aini sebab mempercayai hasil tangan emma....job kedua setelah lama bercuti....
untuk tempahan : 017 2994707

MAKE UP ATIQAH BERTUNANG (KG. PADANG BALANG)




Assalamualaikum semua...setelah lama berehat, akhirnya emma memulakan service makeup pada 7 April 2012...Terima kasih kepada Atiqah kerana telah booking mulai bualn Oktober 2011 lagi......tahniah diucapkan dan semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin...amin...

Monday, April 2, 2012

Kembali beroperasi

Assalamualaikum semua pelanggan yang di sayangi....Diman bridal couture akan beroperasi semula setelah lama tuan punya badan menjalani tempoh berpantang....sebarang tempahan make up atau class make up boleh hubungi saya....017 2994707/0176015645

Kembali beroperasi

Assalamualaikum semua pelanggan yang di sayangi....Diman bridal couture akan beroperasi semula setelah lama tuan punya badan menjalani tempoh berpantang....sebarang tempahan make up atau class make up boleh hubungi saya....017 2994707/0176015645