FREE LANCE MUA (EMMA D'IMAN)

FREE LANCE MUA (EMMA D'IMAN)

MAKE UP PRODUK

MAKE UP PRODUK

shining likes my eyes

shining likes my eyes
INGIN MENGGUNAKAN KHIDMAT MAKE UP DI
D'IMAN BRIDAL COUTURE??
HUBUNGI NOMBOR DI BAWAH
017-2994707 / 017-6015645
DINNER
FUNCTION
WEEDING
NIKAH
PERTUNANGAN
PHOTO SHOOT
emarinasukaime@yahoo.com / makeoverurself@yahoo.com

PENGEDAR SAH PRODUK ALPHA LIPID SDII DAN ALPHA LIPID LIFE LINE

PENGEDAR SAH PRODUK ALPHA LIPID SDII DAN ALPHA LIPID LIFE LINE

Friday, September 27, 2013

Aku Yang Dulu Bukannya Yang Sekarang... (testimoni Produk Skin white excellent + ibu putih)



Hai semua... hari ni emma nak share produk skin care yg emma tgh pakai sekarang...dulu (baju merah) muka kusam..emma akan selalu guna foundation klu nak keluar rumah..sebab kulit mmg kusam n berparut.. kulit emma sgt sensitive sampai xberani nak tukar produk lain.. klu tukar mmg akan naik jerawat batu atau muka akan jd gatal2... dalam Ogos tahun lepas 2012, emma ada guna produk ailin..produk ni sgt bagus..mmg ada perubahan kt wajah emma, kulit makin cerah...harga pun ok..
 
Tapi emma bukan nak kongsi pasal produk ailin..but emma nak kongsi produk yang emma pakai selepas ailin.. emma nk kongsi pasal produk skinwhite excellent n ibu putih..Alhamdulillah, produk ni makin serasi dgn kulit emma di samping mencerahkan secara semulajadi..emma da pakai almost 1 month..jerawat mmg susah sgt tumbah kt muka, klu naik yg kecik2 tu surut pun cepat..yg jerawat batu mmg segan silu la nk tumbuh kan...kepada yang berminat dengan produk skinwhite excellent (skincare adira) ni boleh pm emma yer.. sebab emma mmg ada buat dropship..
 
013-8363818/017-2994707

 
 
set skin white excellent :
 
1.milky soap
2.day cream
3.night cream
 
rm75 Include postage

Set skin white + ibu putih 20gm

1.milky soap
2.day cream
3.night cream
4. Ibu putih

rm115 include postage


 
ibu putih 20gm
 
rm55 incl postage..

ibu putih 35g

rm80 include postage
 
 

No comments:

Post a Comment